Ik had nog niet veel aan voorbereidingen gedaan voor de bevalling en had geen specifieke vraag of probleem, maar ik was wel enigszins ‘ bang’ voor de bevalling. Ik wilde niet angstig de bevalling in gaan, mede omdat ik weet dat het beter gaat als je meer ontspannen kunt zijn. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar door haar vriendelijke en rustige benadering.

De juiste informatie en handvaten om samen met mijn partner te kunnen ontspannen, hebben mij geholpen minder angstig te zijn voor de bevalling. Daardoor ging ik er zelfverzekerd in, ervan verzekerd dat ik zou kunnen ontspannen en waar dat even niet lukte samen met mijn partner dit zou kunnen herpakken.

Tijdens de bevalling was ik op een begeven moment erg moe en de weeën werden steeds heftiger. Mijn ademhaling en houding verslechterden, mijn partner heeft mij een aantal keren weten terug te brengen naar een goede ademhaling en houding. Dit waren dingen die wij tijdens de begeleiding geleerd hadden.

Ik heb Anne als begeleider als zeer prettig ervaren. De combi van een huiselijke sfeer en kundige begeleiding was precies wat ik nodig had. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar door haar vriendelijke en rustige benadering.