In ons eigen hoofd blijven we vaak hangen: even sparren helpt!

Stress of burnout klachten?

Neem contact op met Anne Rodenburg – Haptotherapeut Den Bosch

Het is jammer als je blijft twijfelen, stress klachten worden daar niet beter van. Maar vaak is het wel spannend om de stap te zetten om hulp te zoeken. Je mag me altijd even bellen als je een vraag hebt! Dat is helemaal vrijblijvend!

Wil je meteen een afspraak maken of meer informatie over haptotherapie of stress- en burn-out coaching, Het Talentenspel of vergevingscoaching? Of wil je even sparren over jouw persoonlijke ontwikkeling? Je vraag is welkom! Ik help je graag je volgende stap te nemen!

haptotherapeut Den Bosch telefoonnummer

Vul onderstaand formulier in of bel me: 06-34751824.

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een begeleidingssessie bezig ben. Om die niet te verstoren, staat de telefoon uit tijdens deze sessies. Als je een boodschap inspreekt, bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Dank voor je begrip hiervoor.

Contact

Meld je aan of stel je vraag met onderstaand formulier of mail me: info@annerodenburg.nl. Geef je even aan waar je je voor aan wilt melden of waar je vraag over gaat (bijv. haptotherapie, stress, persoonlijke ontwikkeling, Het Talentenspel of vergevingscoaching?)


  Hierbij geef ik toestemming voor toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres: (verplicht)

  Je naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op je vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die je in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die je stelt te beantwoorden of de aanmelding die je doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.

  Adresgegevens

  Mw. dr. Anne Rodenburg
  Dubloenlaan 11, 5237 RA ‘s-Hertogenbosch Den Bosch
  Tel. 06-34751824.
  Mail: info@annerodenburg.nl

  Route

  Mijn praktijk is centraal gelegen in het land: aan de noordrand van ‘s-Hertogenbosch-Den Bosch. Er is ruim parkeergelegenheid op eigen oprit en in de straat.

  De ingang van de praktijk zit om de hoek: volg het bord dat hier staat afgebeeld.

  Ingang om de hoek Anne Rodenburg Coaching en Haptotherapie Den Bosch
  Locatie Anne Rodenburg Coaching en Haptotherapie Den Bosch

  Registratie, praktijk- en kwaliteitsdocumenten

  Anne is GZ-Haptotherapeut en voldoet daarmee aan de hoge kwaliteitseisen van de Vereniging van Haptotherapeuten. Hier kun je meer lezen over deze eisen.

  Beroepsverenigingen

  Zorgverzekeringscodes en registratie Kamer van Koophandel

  Nuttige informatie

  agb-code zorgverlener – Anne Rodenburg: 90037959
  agb-code praktijk: 90016552

  Nummer Kamer van Koophandel: 14103493

  BTW-id nummer: NL001730026B85

  Zorgverzekeringscodes en registratie Kamer van Koophandel

  agb-code zorgverlener – Anne Rodenburg: 90037959
  agb-code praktijk: 90016552

  Nummer Kamer van Koophandel: 14103493

  BTW-id nummer: NL001730026B85