Word je bewust van jouw talenten: ze zitten al in jezelf!

Vrijblijvende introductie en inspiratie!

In een korte workshop van twee uur kun je kennismaken met mij en de praktijk, krijg je een indruk van de manier waarop het Talentenspel je helpt je talenten bewust te worden en helder te krijgen, vanuit het contact met je diepste binnenste.

 

Het spelen van het Talentenspel wordt als zeer inspirerend ervaren! Het spel helpt je om de richting in je leven te vinden. In de workshop word je verrast door de diepgang van het spel en in jezelf .

 

Na een workshop weet je precies wat het spel je te brengen heeft en kun je voor jezelf makkelijk beslissen of je het hele spel wilt spelen. Ook kun je na de workshop met de eerste talenten die je dan ontdekt hebt verder spelen, creëren, ze inzetten voor je werk of voor jezelf!

Data voor de eerstkomende workshops en het aanmeldingsformulier vind je hieronder.

Data Miniworkshops

Op de volgende dagen kun je voor een miniworkshop terecht:

  • vr 26 april 2024
  • vr 7 juni 2024
  • vr 13 september 2024
  • vr 8 november 2024

Vul het formulier onder aan deze pagina in om je aan te melden.

Programma Miniworkshop Talentenspel

Tijdens de workshop leg ik uit hoe het spel werkt, staan we stil bij jou belangrijkste vragen en spelen we een stukje van het spel zodat je kunt ervaren wat het spel je doet! Er is tijd om met elkaar kennis te maken en vragen te stellen. Voor koffie en thee wordt gezorgd!

Aanmelden voor de Miniworkshop en kosten

De kosten voor de Workshop bedragen 40 euro. Wil je je opgeven? Vul dan onderstaand formulier voor me in!


    Je bericht

    Hierbij geef ik toestemming voor het toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres (verplicht)

    Je naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op je vraag of aanmelding naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die je in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die je stelt te beantwoorden of de aanmelding die je doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.