Vergeving

 

Als je oude levensthema’s die in de weg zitten, hebt kunnen loslaten, dan ben je vrij om om jouw werkelijkheid te creëren

 

Herken je het? Van die oude levensthema’s waar je meer dan genoeg van hebt, en die steeds maar weer op je pad komen en in de weg blijven zitten? Ik denk bijvoorbeeld aan oud zeer in relatie tot familieleden, leraren, collega’s, vroegere relaties. Dacht je bijvoorbeeld dat je alles in je leven al een plek had gegeven, ondervind je toch nog hinder van oude stukken als je iets nieuws wilt beginnen! Stel je voor dat je die thema’s kan loslaten en jezelf en de ander kunt vergeven! Dan ontstaat er ruimte in je bewustzijn en je leven. Gebeurtenissen die je aldoor nog hinderden, staan dan niet meer weg. Dat klinkt prachtig! Maar misschien denk je: “Mezelf of de ander vergeven?….”dat nooit!”.

 

Vergeven maakt jouw weg vrij!

 

Vergeven doe je niet zozeer om de ander van dienst te zijn of het gedrag van iemand anders te bagatelliseren of te vergoelijken! Vergeven is in werkelijkheid de weg om jezelf te bevrijden van overtuigingen die zich in jou hebben vastgezet en die er voor zorgen dat er een rem blijft zitten op jouw creatievermogen, op jouw energie en op jouw daadkracht. En dat is zo jammer: jij wilt toch weer volop leven en door niets of niemand in de weg gezeten worden?! Vergeving is de weg naar het hervinden van je bezieling, het ervaren van een gevoel van heelheid, van waaruit je vanzelfsprekend in je kracht kunt staan, en je potentie kunt gaan leven.

Vergevingscoaching

Bij mij in de praktijk kun je terecht voor vergevingscoaching met de werkwijze van Willem Glaudemans. Een sessie vergevingscoaching kan je helpen om pijnlijke ervaringen uit je leven tot op je diepste zielslaag te verwerken en los te laten.

Vergeving doe je niet voor de ander maar voor jezelf: zodat jij weer verder kunt in je leven, vrij van de last van de pijnlijke ervaring. Een vergevingssessie heeft een diepgaande verwerking en is gebaseerd op liefde voor jezelf en liefde voor het leven.

Praktische Zaken

Wil je meer weten? Neem dan gelijk contact met me op per telefoon (06-34751824) of per mail: info@annerodenburg.nl.

Op deze pagina komt nog meer informatie over Vergevingscoaching in de toekomst.

Hartelijke groet,
Anne