Kennismaken

aanbod tips sbo ideen en tips 128x128 1

Gratis tips bij burn-out en Ann-E-zine

Ik hou je op de hoogte als je je inschrijft voor de Ann-E-zine onder aan deze pagina. Boordevol tips en inspiratie om je te helpen makkelijker aan je eigen rust te denken en tijd voor jezelf te nemen, met ervaringen van anderen met haptotherapie.

aanbod kopje koffie met koekje wit 128x128 1

Inloopavond

Ook kun je eens vrijblijvend binnenlopen op een Inloopavond als je eerst sfeer wilt proeven en wilt komen kennismaken.

aanbod workshop haptonomie 128x128 1

Workshop

Of past een workshop waarin je met meerdere mensen ervaart hoe ik werk beter bij jou? Je krijgt dan al een eerste ervaring mee die richting geeft om je stress aan te pakken!

aanbod kennismaken haptotherapie zwart 128x128 1

Individueel kennismakingsgesprek

Ben jij al toe aan het inschrijven voor haptotherapie, maar wil je eerst nog iets meer weten over mijn manier van begeleiden, dan is een individueel kennismakingsgesprek van een half uur misschien wat voor jou. Kom kennismaken!

aanbod kennismaken haptotherapie zwart 128x128 1

Individueel kennismakingsgesprek

Ben jij al toe aan het inschrijven voor haptotherapie, maar wil je eerst nog iets meer weten over mijn manier van begeleiden, dan is een individueel kennismakingsgesprek van een half uur als opstap is dan misschien wat voor jou. Kom kennismaken!

Therapie

aanbod haptotherapie 128x128 1

Haptotherapie

Haptotherapie ondersteunt je bij bewustwording van jezelf, en helpt je je gevoel te leren kennen en ernaar te handelen, met als resultaat dat je meer balans vindt in je leven. Haptotherapie valt binnen de gezondheidszorg en wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten

.

Kennismaken haptotherapie

Aanmelden nieuwsbrief

logo anne rodenburg Wil je NU een stap maken om een burn-out te voorkomen of minder last van stress te hebben? Vraag om de GRATIS

9 tips bij stress of burn-out

en/of meld je aan voor de inspiratie- en nieuwsbrief

Ann-E-Zine

Kijk hier voor mijn privacy-verklaring

Je kunt je altijd weer uitschrijven voor de nieuwsbrief via deze link of onderaan de Ann-E-zine.