Geïnspireerd worden en een eerste indruk

aanbod tips sbo ideen en tips 128x128 1

Gratis tips bij burn-out en Ann-E-zine

Ik hou je op de hoogte als je je inschrijft voor de Ann-E-zine onder aan deze pagina. Boordevol tips en inspiratie om je te helpen makkelijker aan je eigen rust te denken en tijd voor jezelf te nemen, met ervaringen van anderen met haptotherapie.

Inloopavond

Ook kun je eens vrijblijvend binnenlopen op een Inloopavond als je eerst sfeer wilt proeven en wilt komen kennismaken.

aanbod workshop haptonomie 128x128 1

Workshop

Of past een workshop waarin je met meerdere mensen ervaart hoe ik werk beter bij jou? Je krijgt dan al een eerste ervaring mee die richting geeft om met je stress om te gaan!

Individueel kennismakingsgesprek

Ben jij al toe aan het inschrijven voor haptotherapie, maar wil je eerst nog iets meer weten over mijn manier van begeleiden, dan is een individueel kennismakingsgesprek van een half uur als opstap is dan misschien wat voor jou. Kom kennismaken!

Individuele programma’s

aanbod snel op de been 128x128 1

Snel-op-de-been

Liever meteen geholpen worden bij je burn-out? Dit 3-maanden programma helpt je helder te krijgen wat je eerste stappen zijn als je net in een burn-out zit en biedt je weer perspectief op de toekomst.

aanbod en en duurzaam in balans 128x128 1

En-EN: duurzaam balans programma

Dit En-En-programma richten we voor de langere termijn in: om je balans vast te kunnen houden na eerste herstel van een burn-out of als je bang bent richting een burn-out te gaan, en je voor langere tijd wilt laten begeleiden om zelf je balans tussen werk en privé duurzaam vorm te kunnen geven. In dit programma kun je je laten inspireren door je ervaringen te delen met anderen.

Organisaties en bedrijven

aanbod 1op1 coaching 128x128 1

Coaching individuele medewerkers

Een hoge werkdruk, medewerkers die moe en futloos zijn binnen je organisatie? Deze mensen kunnen bij mij terecht voor een individueel coachingsprogramma.

aanbod coaching teams en groepen 128x128 1

Coaching van groepen

Als er in jouw organisatie zoveel werkdruk is dat het ten koste gaat van de effectiviteit van het werk, of als het niet lekker loopt op je afdeling, is coaching van de groep een mogelijkheid om de groep weer te inspireren en de passie voor het werk weer wakker te maken.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!Kennismaken

Aanmelden Nieuwsbrief:

logo anne rodenburg Wil je NU een stap maken om een burn-out te voorkomen of minder last van stress te hebben? Vraag om de GRATIS

9 tips bij stress of burn-out

en/of meld je aan voor de inspiratie- en nieuwsbrief

Ann-E-Zine

Kijk hier voor mijn privacy-verklaring

Je kunt je altijd weer uitschrijven voor de nieuwsbrief via deze link of onderaan de Ann-E-zine.