Individuele coaching bij stress of burnout: iets voor jou?!

Iedereen wil het liefst met plezier aan het werk blijven en bij verzuim zo snel mogelijk weer met plezier terugkeren. Van plezier krijg je energie en dat maakt dat je je op je werk langdurig kan inzetten. Dat geldt vast ook voor jou! Maar veel mensen vinden het lastig om hun plezier en energie te behouden. Stress en burnoutklachten komen bij ongeveer 20% van de werknemers voor. Heb jij ook last van stress klachten? Anne Rodenburg helpt als stress coach werknemers en kan met individuele coaching leidinggevenden ondersteunen.

Je zelfbewust voelen en in je kracht staan

Als je merkt dat je niet meer zo lekker in je vel zit, en je balans ver te wensen overlaat, is het tijd voor verandering en bijsturing. Individuele coaching kan dan net dat steuntje in de rug geven waardoor je die verandering kan bereiken. Stel je eens voor hoe het zou zijn als je je zelfbewust voelt en als je in je kracht staat: dat jij jóuw leven vorm kunt geven op basis van de verlangens die jij in je hart voelt, en dat je zelf de waarde ervaart van wat jij bij te dragen hebt, privé en in je werk. Dát is wat coaching jou kan bieden. Dan krijg je je plezier en je energie weer terug!

individuele coaching Anne Rodenburg

Loyaliteit en enthousiasme

Uit de verhalen van mijn cliënten heb ik ontdekt dat veel mensen het lastig vinden om voor zichzelf op te komen, en een grote drive hebben om te presteren. Onze loyaliteit naar de organisatie is groot. En ons eigen enthousiasme loopt vaak met ons weg, waardoor we over onze grenzen gaan. Door individuele coaching kun je je meer bewust worden van de invloed hiervan op je eigen plezier en je functioneren. Juist in individuele coaching kunnen we alle aandacht heel specifiek op jou focussen.

Het resultaat?! Dat je dichter bij jezelf kan blijven, je energie beter kan inzetten, en dat je met voldoening je dag kan afsluiten. Dat voelt fijner dan dat je je leeg en uitgeput voelt aan het eind van de dag!

Als stress coach help ik je met individuele coaching je stress klachten te verminderen door je gevoel aan te spreken: uit je hoofd in je lijf!

Als jij je stress en eventuele burnout wilt aanpakken, is het de moeite waard om uit te proberen wat individuele coaching jou kan brengen. Het levert een bijdrage aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vraag je je af: “Wat levert het me op?”

Dit is mijn antwoord!

 • Meer ontspanning

 • Dat je beter om kunt gaan met (werk)druk

 • Dat je je verhaal kwijt kunt

 • Dat je dingen op een rijtje krijgt

 • Dat je helder krijgt wat je volgende stap is

Wat bied ik jou?!

 • Een veilige omgeving

 • Ondersteuning en richting

 • Samen jouw twijfels en onzekerheden verkennen

 • Hulp bij het vinden van je eigen oplossingen

 • Ik help je om daadwerkelijk een stap te zetten

Ik gun het jou dat jij dit gaat bereiken! Ik help je op een persoonlijke, betrokken manier, altijd vanuit mijn hart en gericht op het ontdekken van je eigen waarde en mogelijkheden als mens.

Jij weet zélf de weg, als coach begeleid en ondersteun ik je!

Ik bied een setting waarin ik met coaching individuele cliënten de randvoorwaarden bied, om hun eigen proces aan te gaan en te doorlopen. Ik geef jou de ruimte en spreek je (zo nodig) aan op je eigen vermogen tot ontwikkelen en groeien, want dat vermogen heeft ieder mens in zich: van binnen heb jij je eigen sturingsvermogen voor handen. Met individuele coaching help ik je om het te ontdekken.

Mogelijkheden voor individuele coaching

In mijn praktijk zijn er meerdere mogelijkheden voor begeleiding of individuele coaching. Waar wil jij meer over weten? Kijk verder bij haptotherapie, een traject stress en burn-out coaching, of het programma voor duurzame balans in mijn praktijk.

Haptotherapie

Hoe zou het zijn als je echt de tijd kunt nemen om op jouw afgestemd, op jouw tempo aan je herstel of een betere balans te werken? Dat kan door stil te staan bij hoe je je voelt, en bij wat jouw gevoel kan betekenen in het vinden van een betere balans. Als dat je fijn lijkt, dan is Haptotherapie een geschikte weg voor jou.

Een traject Stress en Burn-out

Snel herstellen en terugkeren naar werk: dat is wat mensen vaak het liefste willen als ze in een burn-out terecht komen. Een traject voor individuele coaching stress & burn-out is gericht op snel herstel naar veerkracht. Daarbij zorgen we voor de diepgang die nodig is om tot blijvende veranderingen te komen, want alleen dan bereik je werkelijk resultaat!

Het programma Duurzaam-in-Balans

Als je de dreiging van een burn-out voelt, of als je al een eind op weg bent in het herstel van je burn-out, en je er voor wilt zorgen dat je steviger in je vel komt te zitten, kun je kiezen voor het programma voor duurzame balans. Met dit programma werk je aan een vanzelfsprekende balans tussen privé en werk die helemaal bij jou past. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van helderheid over de toekomst die jij wenst, zodat je met plezier aan het werk blijft.

Aanmelden individuele coaching of meer informatie

Wil je meteen contact met mij om je aan te melden of om meer informatie over een traject of programma te krijgen? Vul dan onderstaand formulier in!

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Hierbij geef ik toestemming voor toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres: (verplicht)

  Uw naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op uw vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die u in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die u stelt te beantwoorden of de aanmelding die u doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden.