Kom kijken bij Anne in de praktijk en ont-moet jezelf: jouw mooie zelf!

Ont-moeten?! Ja! Tijdens de inloopavond “moet” je niets! Ik zorg ervoor dat er een veilige en prettige sfeer is, en dat jij je welkom voelt! 

Vrijblijvend binnenlopen en de sfeer proeven!

open avond haptonomie

Dat kan op de inloopavond “haptotherapie en coaching” die ik één keer per drie maanden in de praktijk heb. Soms ben je er met zijn tweeën, en soms is er een groepje deelnemers. Iedereen die interesse heeft, kan vrijblijvend en gratis eens komen kijken wie ik ben, waar ik werk en hoe dat in zijn werk gaat. 

Begeleiding op het gebied van werkstress, jouw persoonlijke problemen en omgaan met dagelijkse situaties vergt immers dat je je prettig voelt bij mij en in mijn praktijk. Ook oude cliënten die nog eens willen komen bijpraten zijn welkom!

Op de inloopavond kun je ook vragen stellen over de 7-stappen in mijn werkwijze met vrouwen die veel druk en drukte ervaren en graag concrete handvatten willen krijgen om meer blijheid, geluk en rust te gaan ervaren in hun leven. Dit 7-stappenplan integreer ik in de coachingstrajecten voor stress, waarin ik ervaringsoefeningen en aanraking gebruik om mensen op een tastbare en duidelijke manier te helpen makkelijker contact met hun gevoel en hun emoties te krijgen.

Of je nu wilt weten of je het beste voor haptotherapie of voor een coachingstraject kunt kiezen, wilt ervaren of je een klik hebt met mij, of wilt checken of mijn manier van begeleiden geschikt is voor jou, dan kun je op de inloopavond al je vragen stellen en je antwoord vinden!

Data inloopavonden

Op de volgende dagen kun je voor een inloopavond terecht:

 • ma 22 april 2024
 • ma 3 juni 2024
 • ma 9 september 2024
 • ma 4 november 2024

 

Vul het formulier onder aan deze pagina in om je aan te melden.

Programma inloopavond haptotherapie en coaching

Tijdens de inloopavond is er tijd om:

 • kennis te maken
 • vragen te stellen
 • een kopje thee of koffie te drinken en
 • een korte ervaringsoefening mee te maken

De precieze invulling van de inloopavond is afhankelijk van het aantal bezoekers: soms zijn er 1 of 2 mensen, soms is er een hele groep. In ieder geval krijgt iedereen de ruimte om vragen te stellen!

Aanmelden en kosten

Binnenlopen op de inloopavond is gratis. Je kunt zo binnenlopen, maar het is voor mij prettiger als ik tevoren weet wie er komen. Wil je daarom onderstaand formulier voor me invullen? Mocht je later verhinderd blijken te zijn, dan ontvang ik graag nog even een afmelding, zodat ik in kan schatten hoeveel mensen er komen.

  Hierbij geef ik toestemming voor het toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres (verplicht)

  Uw naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op uw vraag of aanmelding naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die u in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die u stelt te beantwoorden of de aanmelding die u doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.