Het Talentenspel brengt verwondering en vreugde in je leven!

Als je een helder beeld wil hebben over hoe jij je toekomst gaat vormgeven, wil weten wat voor werk precies bij jou past en waar je bij je levenskeuzes op kunt letten, dan is er binnen mijn praktijk de mogelijkheid om Het Talentenspel te spelen. Je gaat dan op zoek naar je talenten en gaat stappen zetten naar de toekomst die helemaal bij jóu passen: een enorme stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling en richting geven aan je leven

Met dit inspirerende en diepgaande spel krijg je van binnenuit zicht op je eigen talenten. Je kan je er werkelijk over verwonderen welke talenten je tot je beschikking hebt; talenten die je zelf nog niet eens gezien had!

In het spel sta jij in de positie van de Koning of Koningin en stuur je je talenten aan, zodat ze elkaar gaan aanvullen en beter gaan samenwerken. Jij komt daardoor in de flow! Vanuit die flow is het heerlijk werken, en geeft het voldoening om al je talenten in te zetten!

Door je bewust te zijn van je talenten wordt het ook makkelijker voor je om richting te geven aan je leven en word je je bewuster van de dingen die jij in je werk of aan de maatschappij wilt bijdragen. Misschien heb jij zelfs wel een echte levensmissie?! Want waarom doe je ook al weer het werk dat je doet?!

Het spelen van het spel leidt er toe dat je met meer vreugde en ontspanning je werk kan doen, en telkens weer verbinding kan leggen met je eigen kern. Het spelen van het spel brengt je een boost in persoonlijke ontwikkeling.

Spelen biedt licht en geeft energie!

Een spel spelen, dat vond ik vroeger al leuk! Het biedt je de mogelijkheid om de kracht van je fantasie en verwondering weer in je leven toe laten. En dat is nodig, naast al het ‘harde werken’ dat we meestal doen. Vanuit plezier en humor zie je het licht in het leven weer, en krijg je weer energie om nieuwe stappen te zetten. Er komt ruimte voor verwondering over hoe het leven makkelijker kan stromen.

Veel indelingen en typologieën die gebruikt worden om mensen inzicht te geven in zichzelf zijn gericht op functionaliteit en effectiviteit. Het Talentenspel is speels en tegelijkertijd diepgaand. Het prikkelt je verwondering over de archetypische talenten die we allemaal in ons hebben.

In elke cultuur – al is het eeuwen terug of aan de andere kant van de wereld – worden dezelfde rollen en posities door mensen ingenomen. In elke cultuur herken je de caféhouders (herbergiers), dokters (genezers en artsen), en de mensen die door het leven lijken te dansen. Of herken je jezelf meer in de koopman?! Door ruimte te geven aan je verwondering over wat jíj allemaal in je hebt, krijg je een heel nieuw perspectief op je innerlijke kwaliteiten. Een perspectief dat energie en inspiratie geeft!

Laat je eigen talenten samenwerken en vind je missie!

Mensen die het spel spelen, staan versteld bij wat ze allemaal in huis hebben, en welke mogelijkheden ze in zich hebben. Sommige talenten zijn ze helemaal vergeten, al zetten ze ze in hun jeugd volop in. Deze talenten zijn ondergesneeuwd, of in een stoffig hoekje beland. Andere talenten staan altijd op de voorgrond, en zitten soms de wat minder opvallende talenten in de weg. Het spel helpt je om hierover helderheid te krijgen. En wat te denken van talenten die elkaar tegenwerken?! Niet handig, want zo kom je niet vooruit! Met het spel krijg je de kans om al je talenten met de neus dezelfde kant op te zetten, zodat ze onderling beter gaan samenwerken, en je energie weer gaat stromen. Dan kun je je missie leven!

talenten setje bij elkaar.jpg e1545403182247

Persoonlijk leiderschap en duurzame inzetbaarheid

Onze rugzak met kwaliteiten

 • Stevig in je schoenen staan

 • In balans blijven

 • Weten wie je bent

 • Persoonlijk leiderschap

 • Leiderschap

 • Passie

 • Creatiekracht

 • Weten waar je voor staat

 • Bijdragen aan de samenleving

We worden in onze samenleving dagelijks aangesproken op onze rugzak met kwaliteiten. Weten wie je zelf bent, en dat inbrengen in het contact met de ander. Daar bestaat onze communicatie en samenwerking uit. Het is steeds belangrijker dat we blijven zoeken naar onze eigen kracht, om van daaruit in het dagelijks leven te doen wat we doen. En het is de kunst om dat met speelsheid en plezier te blijven doen!

Het Talentenspel helpt je zicht te krijgen op wie jij bent, wat voor talenten jij hebt, en hoe je die optimaal in kunt zetten. En het spel doet dat door jouw speelsheid en verwondering aan te spreken.

Vanuit je hart bijdragen aan je werk en de samenleving: leef je missie!

Als je doorhebt hoe je je talenten goed samen kunt laten werken, kom je meer in de flow. Dan kun je jouw talenten optimaal in gaan zetten, zodat jij vervulling krijgt in je werk en je leven, en zodat je vanuit je hart kan bijdragen aan je werk en de samenleving: je missie kunt vervullen. Ook nadat je het spel gespeeld hebt, kun je je talenten regelmatig weer eens “ter vergadering bijeenroepen” om te kijken waar je staat en wat je volgende (ontwikkelings)stap is!

Oorsprong van het spel

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. Hij houdt zich bezig met thema’s als vergeving, levensmissie en spiritueel leiderschap en was eindredacteur van ‘Cursus in Wonderen’, de Nederlandse vertaling van het boek ‘Courses in Miracles’. Willem ontwikkelde Het Talentenspel vanuit zijn overtuiging en ervaring dat ieder mens vele talenten in haar of zijn leven meegekregen heeft, en dat het waardevol en vreugdevol is deze voor jezelf, je omgeving en de samenleving in te zetten. En dan is het handig als je weet welke talenten je hebt en hoe die prettig met elkaar samenwerken!

De Vereniging van Talenten Coaches heeft tot doel de toepassing van Het Talentenspel als methode van bewustzijnsontwikkeling te stimuleren en zij ondersteunt de opgeleide talentencoaches via inspiratiemiddagen, zodat zij vakinhoudelijk zich blijven ontwikkelen.

Wil jij weten wat Het Talentenspel voor JOU kan betekenen?!

Neem dan een van de volgende stappen:

talentenspel keuzes 1 leidsvrouwe 602x370 1

Mail of bel mij!

 • Wil je weten hoe een individueel talententraject eruit ziet?
 • Wil je iets weten over Het Talentenspel voor groepen?
 • Wil je je met een groepje inschrijven voor een workshop?
 • Zou je het spel met jouw afdeling willen spelen om jullie gezamenlijke missie te ontdekken?

Alle vragen zijn mogelijk! Stuur me een mailtje met jouw vraag en eventueel je telefoonnummer en ik neem contact met je op over Het Talentenspel. Je mag mij natuurlijk ook bellen: 06-34751824.

alentenspel-keuzes-2-Koopman

Meld je aan voor de miniworkshop Talentenspel

In een workshop van 2 uur maak je kennis met Het Talentenspel. Dit kan individueel of met een klein groepje van 2 of 3 mensen. De kennismaking is bij mij in de praktijk. Er zijn al weer een aantal workshops gepland waar je je individueel voor kunt inschrijven. Je kunt natuurlijk ook samen met iemand komen! Aanmelden miniworkshop Talentenspel. De kosten bedragen 40 euro excl. BTW per persoon.

Talentenspel-keuzes-3-Voedster

Meld je aan voor een Talentenproeverij

Een workshop van 2 uur voor 6-10 mensen waarin we ons laten verrassen door welke talenten er in jou verborgen zitten. Een kennismaking met Het Talentenspel met de prettige dynamiek van een groep. Je ontdekt niet alleen een paar van je eigen talenten maar ziet ook wat voor verrassende talenten je groepsgenoten of collega’s hebben. Daar leer je van! Laat vast weten dat je geïnteresseerd bent. Dan plan ik zo snel mogelijk een datum voor een proeverij op een door jou gewenst dagdeel. Natuurlijk met goede verzorging van de inwendige mens! Voor de proeverij hier aanmelden

Talentenspel-keuzes-4-Genezeres

Meld je aan voor een individueel traject met Het Talentenspel

In 3 of 4 sessies van 3 uur gaan we intensief aan de slag met jouw talenten. Je leert ze kennen en gaat je verwonderen over wat je allemaal in huis hebt! We zorgen dat JIJ degene wordt die je eigen talenten bestuurt. Ook ontdek je wat de rode draad in jouw leven is en wat jij met je talenten vanuit je bezieling neer wilt zetten in het leven, voor jezelf, je werk of de maatschappij! Misschien ontdek jij zelfs je levensmissie! Je kunt het spel spelen op particuliere basis, als zzp-er of in het kader van een coachings- of ontwikkelingstraject vanuit je werk. Zie voor tarieven en betalingsmogelijkheden onder aan deze pagina. Voor individueel talententraject hier aanmelden

Talentenspel-keuzes-5-Magier

Meld je aan voor een groepstraining Talentenspel

Wil je met een aantal mensen het complete talentenspel spelen? Dat kan in de vorm van een 2-daagse training op een mooie locatie. Je kunt je op individuele basis aanmelden of met een groep of bedrijf. Hoe lijkt het jou om met broers of zussen je talenten te onderzoeken, of met jouw afdeling op je werk? Of ben je nieuwsgierig naar de manier waarop jouw talenten met die van je collega’s een sterk team vormen?! Heb je zelf een locatie in gedachten? Laat het me weten!

Lees hieronder wat het Talentenspel voor iemand kan betekenen!

IngerMarlies

IngerMarlies – Huis voor Vrouw en Wijsheid

Ik weet dat ik wel een aantal praktische talenten heb, zoals schrijven en vertellen, maar andere talenten die niet zo praktisch zijn, staan ook te popelen zich zichtbaar te maken. Ik wilde meer zicht op die talenten.

Ik was in eerste instantie nogal beduusd, wat ondersteboven van de Talenten die tevoorschijn kwamen. Zo groot. Maar tegelijkertijd voelden ze ook zo vertrouwd. Ik merk dat ik in de loop van de weken tussen de sessies en ook daarna meer ‘leun’ in die Talenten. Daar bedoel ik mee dat ik ze voel als mijn basis. Dit ben ik. Hiervan uit doe ik mijn dingen. Dat geeft rust, want ik weet beter waar ik mee bezig ben. Ik heb zelfs mijn bedrijfsnaam aangepast en dat voelt voor mijzelf en voor de buitenwereld veel kloppender!

Ik vond de stappen van het spel heel logisch en als ik nu naar de boom kijk, voelt het heel stevig en goed. Als ik nu even niet weet wat ik moet doen, vastzit, vraag ik welke Talenten iets te zeggen hebben. Door er mee bezig te zijn, leer ik steeds beter dat ik de Koningin ben en dat ik dus zelf de Talenten kan aanspreken!

Ik vond het heel fijn het Talentenspel bij jou te doen, Anne! Ik had het gevoel dat je naast me staat, zonder oordelen, het niet ‘beter’ wetend. Echt begeleiding. Dat is heel fijn! Daarnaast ben je ook nog eens opgewekt en positief. Ik ben met plezier naar je toegekomen, afstand maakt dan helemaal niet uit. Je geeft ook meteen een gevoel van ‘welkom’, met de tijd nemen en iets lekkers bij de koffie. Dat lijkt maar klein, maar is heel belangrijk.

Oh ja, wat ik een bijzonder moment vond, was toen je me vroeg te gaan staan en mijn missie uit te spreken. Zo, daar sta ik, dat was mooi!

 

 

Het Talentenspel is een super hulpmiddel om:

 • Scherp te krijgen wat je in je (volgende) baan wilt neerzetten

 • Te ontdekken welk werk jou gelukkig maakt

 • Te ontdekken waar je energie weglekt en hoe je weer energie krijgt

 • Weer te weten waarvoor je leeft

 • Je creativiteit weer te hervinden

 • De rode draad te vinden als je afgeleid wordt door randzaken

 • De kern van jouw bedrijf te verhelderen

 • De neuzen op jouw afdeling dezelfde kant op te krijgen

Betalingsmogelijkheden

Afhankelijk van je eigen wensen kun je voor drie manieren kiezen om te betalen:

 1. Je kunt het spelen van Het Talentenspel per uur betalen. Je bekijkt dan zelf hoe diepgaand je Het Talentenspel wilt spelen en of je eventueel wat langere periodes tussen de sessies wilt.
 2. Het is ook mogelijk om in 3 stappen te betalen, voor:
  • Een inleidende sessie
  • Het onderzoeken van je talenten
  • Het kijken naar de rode draad in je leven (uitwerken van je levensmissie)

  Dan kun je in de eerste sessie ontdekken of het wat voor je is, en vervolgens gaan voor het hele spel. Je krijgt een korting van 5% op het totaalbedrag.

 3. Je kunt het spelen van Het Talentenspel ook in één keer vooraf betalen. Dan krijg je:
  • Meteen 10% korting op de uurprijs
  • Weet je waar je aan toe bent, en spelen we het spel tot er een afgerond gevoel is ontstaan
  • Als er een extra sessie nodig is, dan is deze bij de prijs inbegrepen.

  Ik werk met afzonderlijke zakelijke en particuliere tarieven.

En vooral: het is gewoon leuk om te doen! Leer jezelf via het spel nog beter kennen, op een speelse manier. Dat geeft een enorme boost om vol nieuwe plannen weer aan de slag te gaan!

Vragen en Tarieven

Wil je je aanmelden, meer weten over Het Talentenspel, de online spelmogelijkheden, of de tarieven, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.


  Je bericht

  Hierbij geef ik toestemming voor het toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres (verplicht)

   

  Je naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op je vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die je in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die je stelt te beantwoorden of de aanmelding die je doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.