individueel kennismakingsgesprekLeef-je--SCAN!

Last van stress, spanning of andere klachten?

Heb je veel last van stress en spanningsklachten, loopt de emmer over, of heb je last van andere klachten, maar weet je niet hoe je nu verder wil?

Een kennismakingsgesprek als opstap

Een individueel kennismakingsgesprek van een half uur kan je net op weg helpen om dat stapje te nemen. Ik noem het de Leef-je-♥-SCAN!”, want meestal willen mensen niets liever dan hun hart volgen, dat allang van binnen aangeeft dat een beetje hulp welkom is! Alleen hebben we vaak nog net even het vertrouwen en het zetje nodig om de stap naar hulp te durven zetten.

De stap durven nemen

Tijdens het half uurtje van de Leef-je-♥-Scan, kijken we wat het je oplevert als je nu een stap naar hulp zet en wat jou nog tegenhoudt om de stap te zetten. We zijn meestal heel goed in het verzinnen van redenen waarom we nog niet in actie hoeven te komen (te druk, het valt wel mee, ik weet het nog niet, welke hulp is de beste?…). Maar dat helpt je niet vooruit! Misschien had je er nog niet zo bij stilgestaan, maar had je je al afgevraagd wat het je als mens kost als je de stap naar hulp uitstelt? Het gesprek hierover kan er toe leiden dat je ontdekt dat hulp niet nodig is, dat je beter andere hulp kan zoeken, of dat je de stap durft te meenemen!

Wat we bespreken in de Leef-je-♥-SCAN

Tijdens de scan vertel ik je hoe ik werk en geef ik je meer informatie over de stress en burnout coachingstrajecten en haptotherapie in mijn praktijk. Ook kan ik je meer vertellen over wat haptonomie eigenlijk inhoudt als je dat wilt. We kunnen ook bespreken of het voor jou nou handig is voor een coachingstraject of voor haptotherapie te kiezen.

De Leef-je-♥-Scan geeft je  meteen de kans om mij te leren kennen en om te kijken of je je prettig voelt in de praktijk. Een korte kennismaking kan je helpen om de gewenste verandering in gang te zetten!

 Wat levert het kennismakingsgesprek je op?

  • Je hebt een indruk van mij en mijn manier van werken
  • Je weet of je een klik hebt met mij.
  • Je hebt een gevoel of je hier geholpen kan worden
  • Je snapt beter wat haptotherapie is en hoe het jou kan helpen.
  • Je weet wat je zou willen: haptotherapie, een stress en burnout  coachingstraject of een andere hulpvorm

In het gesprek gaan we nog niet te diep in op jouw situatie en het gesprek is geheel vrijblijvend: klikt het niet, dan neem je een volgende stap in je zoektocht en kun je tevreden zijn dat je deze stap hebt gezet en dat je weer beter weet wat je wilt!

Weet je al wél wat je wil?!

Dat is super! Dan kun je natuurlijk ook meteen al terecht voor een hele sessie. Ook dan nemen we eerst tijd om kennis te maken. Omdat we dan een uur hebben, kunnen we al wel dieper ingaan op jouw specifieke situatie!

Kosten

De kosten van een kennismakingsgesprek bedragen 50 € incl. BTW voor een half uur.

Aanmelden


    Hierbij geef ik toestemming voor het toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres (verplicht)

    Je naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op je vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die je in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die je stelt te beantwoorden of de aanmelding die je doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.