individueel kennismakingsgesprekLast van spanning?

Heb je veel last van spanning, spanningsklachten, of loopt de emmer bijna vol, maar weet je niet hoe je nu verder wil? Een individueel kennismakingsgesprek van een half uur kan je net op weg helpen om een stapje te nemen. Ik licht dan mijn werkwijze toe en ik kan je meer informatie geven over Haptonomie en Haptotherapie.

Daarnaast leer je mij kennen en krijg je een indruk van de praktijk waar je terecht komt. Een korte kennismaking kan je helpen om verandering in gang te zetten.

 In en na dit kennismakingsgesprek:

  • Is het doel dat je mij en mijn werkwijze leert kennen
  • Kun je inschatten of het klikt met mij.
  • Heb je een idee wat haptotherapie is en hoe ik werk.
  • Gaan we nog niet te diep in op jouw situatie.

Kosten

De kosten van een kennismakingsgesprek bedragen 50 € incl. BTW voor een half uur.


    Hierbij geef ik toestemming voor het toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres (verplicht)

    Je naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op je vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die je in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die je stelt te beantwoorden of de aanmelding die je doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden. Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.