Zakelijke klanten zeggen dit!

Duurzame inzetbaarheid: zakelijke klanten vinden ook hun weg naar mijn praktijk

Zakelijke klanten hebben andere aspecten die ze belangrijk vinden in de begeleiding. Los van ‘weer lekker in je  vel zitten’, is het vaak ook belangrijk dat mensen echt actief weer in het werk kunnen staan: duurzamen inzetbaarheid is belangrijk. Hapto-coaching bij het werk kan daartoe een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van mensen leveren.

De tijd met Anne heb ik echt ervaren als ‘mijn’ tijd waarin ik met mezelf en mijn belemmeringen bezig kon zijn. Anne heeft me het gevoel gegeven dat het veilig was om dingen onder ogen te zien en te laten gebeuren. Dat deed ze met liefde, zichtbaar plezier en vertrouwen in zichzelf en in mij. Daarmee heeft ze een omgeving gecreëerd waarin gebeurde wat er mocht gebeuren. Dit alles heb ik ervaren als een prachtige manier om te leren. Ik kan weer verder met leven in plaats van overleven!

 

Monique de Zwart
Operationeel Controle Centrum RailHoofd Model BesturingsCentrum
Operationeel Controle Centrum Rail

 

Wil jij ook weer leven in plaats van overleven en ga je voor duurzame inzetbaarheid? Vul onderstaand formulier voor zakelijke klanten in voor een oriënterend gesprek


    Je bericht

    Hierbij geef ik toestemming voor toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres: (verplicht)