De op deze website gepresenteerde reviews zijn gemaakt door cliënten van Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie.
Cliënten krijgen aan het einde van hun behandeling vijf vragen toegestuurd, waarop ze vrijwillig antwoord kunnen geven.

Deze vragen zijn:

  1. Waarom kwam je naar mijn praktijk? Waar worstelde je mee, wat was je probleem?
  2. Waarom was het voor jou belangrijk om dat probleem op te lossen?
  3. Wat heb je geleerd? Wat heb je uit de begeleiding gekregen? Kan je zowel tastbare, concrete dingen, resultaten opnoemen (mbt. jezelf, je relatie, je vriendenkring, je werk) , als hoe je je nu anders voelt t.o.v. voor de begeleiding?
  4. Wat vond je van mij als therapeut en van de therapie? Waren er specifiek positieve dingen, en/of heb je nog verbeteringen/tips voor mij?
  5. Mag ik een korte samenvatting van wat je hierboven hebt opgeschreven gebruiken als aanbeveling op mijn website of in presentaties (nadat ik de samenvatting eerst naar je gemaild hebt ter controle? Zodat andere mensen geïnspireerd worden om ook de stap te zetten aan zichzelf te werken en bewuster van zichzelf te worden? En mag ik daarbij je naam, functie vermelden en/of een leuke foto van je plaatsen?

Als de cliënten antwoorden terugsturen, maak ik daar een korte samenvatting van die ik aan de cliënt voorleg ter goedkeuring. Pas na goedkeuring wordt de review op de website gezet of gebruikt voor social media.

Alle reviews worden op de website gezet, zowel positieve als negatieve, mits er toestemming voor plaatsing is van de cliënt.