Druk leven en multi-tasken

‘Multi-taskende’ vrouwen tussen de 30 en 50 jaar liggen mij vooral na aan het hart, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe druk het leven in deze fase van je leven kan zijn. Hoe vaak het noodzakelijk is om te ‘multi-tasken’ om de boel draaiende te houden. Het is onze kracht, maar vaak is er ook sprake van kunst-en vliegwerk, en veel vermoeiend geplan. Bij velen herken ik dat je niet meer zo effectief op je werk kunt zijn als je altijd gewend was toen je net begon te werken.

Het contact met je eigen kern, en de afstemming binnen je relatie, je gezin, en werk vragen in deze levensfase continu om versterking van je identiteit en zekerheid.

De uitdaging: met besef van eigen waarde je leven vanuit je gevoel en vanuit je hart vormgeven

Het is een uitdaging om die verschillende aspecten van je leven vanuit je gevoel en vanuit je hart vorm te geven, met besef van je eigen waarde. Maar in mijn beleving is dat wel de manier waarop het het beste werkt om alle ballen hoog te houden, te ‘multi-tasken’ en je wens om bij te dragen aan je omgeving in te vullen.  Het is de manier om je enthousiasme en drive op je werk en je eigen energie met elkaar in balans te houden.

je waarde zien

Herken je jezelf?

 • Ben jij een multi-taskende vrouw

 • Tussen de 30 en 50 jaar

 • Die ruimte wil voor privé, én je ambities wil vervullen

 • Die zelfbewust en krachtig wil zijn

 • En die wil leven vanuit je gevoel én vanuit je hart,

Stel je eens voor hoe het zou zijn om zelf meer zeggenschap over je leven te hebben. Hoe zou het zijn om precies te kunnen voelen wat voor jou op elk moment het beste is, en daar ook naar te kunnen handelen? Lijkt dat je heerlijk? Overweeg dan eens om in te stromen in het duurzaam-in-balans-programma.

Het resultaat van het programma is dat je:

 • Meer energie krijgt

 • Dichter bij jezelf komt te staan

 • Je bewust wordt van wat jou in de weg zit om je balans te behouden

 • Je bewust wordt van de waarde van je vrouwelijke kwaliteiten

 • Je meer naar buiten gaat laten zien: zelfbewust en krachtig!

Als je door alle drukte (net) in een burn-out terecht bent gekomen, is het fijn te weten wat je nu te doen staat: via deze link vind je meer informatie en tips om er de eerste tijd mee om te gaan.

Heb je vragen, dan kun je me ook een mail sturen:

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Hierbij geef ik toestemming voor toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres: (verplicht)

  Uw naam en email-gegevens worden in dit formulier gevraagd om het antwoord op uw vraag naar de juiste persoon terug te kunnen sturen. De informatie die u in dit Contactformulier naar de praktijk stuurt, wordt beveiligd verzonden. De informatie zal alleen gebruikt worden om de vraag die u stelt te beantwoorden of de aanmelding die u doet op de juiste wijze af te handelen. De informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zal niet doorgestuurd worden aan derden.
  Gebruik deze link als je meer informatie wilt over wat er gebeurt met je gegevens, de locatie van bewaring, de bewaartermijn en de toegang tot de gegevens.