Ik kwam bij Anne met een burn-out en voelde me erg slecht: somber, weinig zin meer in het leven, veel spanning, en het lukte me niet om weer op de rit te komen.
Tijdens de begeleiding heb ik geleerd minder zwart-wit te kijken, te voelen wat een situatie of gevoel met me doet, om vervolgens te kijken wat ik ermee kan.

De verantwoordelijkheid ligt niet alleen bij mij maar de ander doet ook iets in het contact. Daarbij ben ik de diepgang en intensiteit van mijn gevoeligheid wat meer onder ogen gezien, wat me helpt om een betere balans in de realiteit te vinden: ik kan nu beter omgaan met mijn weerstand, verwachtingen van de maatschappij beter hanteren zonder mijn eigen proces te kort te doen, en kan meer eigen leiding pakken. Ik sta meer stil bij: “Hoe voelt het”, “wat past bij mij om er vorm aan te geven, en hoe concretiseer ik mijn gevoel in woorden naar de ander .”
Ik vond het super fijn dat Anne zoveel veiligheid heeft geboden. Ze gaf geen pasklare antwoorden, dat vond ik wel eens lastig, maar het zorgde er wel voor dat ik het uit mezelf kon halen. Ik vond het super waardevol dat ze me in de diepte bij kon staan, afgestemd op mijn tempo en diepgang. Dat bracht me vaak weer terug naar mezelf en de aanrakingen waren daarbij prettig goed afgestemd.