Ik had een burn-out en kon zo niet verder in mijn leven. Daar wilde ik graag verandering in brengen. Ik heb fouten in mijzelf gezien die ik mijn hele leven maakte. Wat zijn fouten?! Nu heb ik door de sessies een veel beter inzicht gekregen en laat mij niet meer gebruiken; veel beter inzicht in het leven gekregen: keuzes maken, loslaten, enz. enz.

Anne, voor mij was je de perfecte therapeut. Meestal pakte je mij aan op de juiste manier die bij mij paste, je voelde dat goed aan. Ik mocht mijzelf zijn in boosheid. Je liet mij altijd in mijn waarde, wat ik waardeer. Top.

Om aan jezelf te werken is niet makkelijk. Mijn eerste sessies waren in boosheid: frustraties niet accepteren, confrontaties, onmacht. Na verloop van tijd kreeg ik veel inzichten en werd ik milder door steeds meer betere controle over mijzelf te krijgen.

Wat je me geleerd hebt, is nadenken voor ik wat zei. Vooral voelen, voelen, voelen, rust, ademhaling, enz., enz. Ik heb mijzelf door jou Anne beter leren kennen. Weet nu wie ik ben, waar ik aan moet blijven werken. Er is een andere Marleen tevoorschijn gekomen, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Dank hiervoor!