Snak jij er ook zo naar?!

Hoi!

Spontaan komt het verlangen op om mijn E-zine lezers weer te ‘updaten’! Gewoon, door op te schrijven wat er vanzelf in me opkomt na een heerlijke ochtend genieten van het spelen van het talentenspel met Mariëlle Veerbeek. Wat komt er toch veel boven drijven als je dit spel in een sfeer van ontspannen spontaniteit speelt! Voor je het weet is het drie uur later, mijn energie stroomt weer vrij uit, en Mariëlle gaat vol nieuwe inzichten, frisse energie en eye-openers het weekend in! Eye-openers voor haar persoonlijk leven, én voor de richting in haar bedrijf. Dubbele winst!

 Je energie hervinden met het Talentenspel

talentenspelDeze weken ben ik veel bezig met het Talentenspel. Ik heb zelf een diepere laag kunnen aanboren tijdens een vergevingssessie (heb mezelf een heleboel vergeven?) bij Willem Glaudemans. En dan stroomt de energie weer: ik wil doorgeven wat ik zelf geleerd heb! En vier dagen later mocht ik deelnemen aan de Vrouwen-talentendag van Michèle Wattel: met acht vrouwen een hele dag spelenderwijs bezig zijn met onze archetypische vrouwelijke talenten ….. nieuwe talenten ontdekt, welke …. dat houd ik nog even voor mezelf?, waardoor ik weer veel meer lol, plezier, vreugde en warmte ervaar: wat een vreugde om die levensenergie weer door te geven!

Je passie hervinden

En tussendoor vinden steeds meer mensen de weg naar de haptotherapie en mijn stress- & burnoutprogramma, heeft een van mijn cliënten haar nieuwe passie en richting gevonden, waardoor haar burnout zich geleidelijk van flinke ellende naar prachtig keerpunt ombuigt. De flow zit er in!
Wil je ook een stap zetten? En meer tijd en energie creëren voor jezelf? Eindelijk je overdrive aan enthousiasme in balans brengen met wat je werkelijk aankunt, meer vanuit je gevoel je keuzes maken en met een meer ontspannen gevoel je werk doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om mij en mijn praktijk te leren kennen:
Wil je kennismaken of je vragen voorleggen maar heb je de Open Avond van 8 mei net gemist? Laat het me even weten, dan zorgen we dat je op korte termijn je volgende stap kunt zetten.

Stress en burnout traject

Wil je vanuit je werk een stress- & burnout traject bij mij volgen? Dat kan! In een afgebakende periode volg je dan 10 haptotherapie-sessies, waarbij thuisopdrachten je helpen weer rust, energie en toekomstperspectief te krijgen, zowel op praktisch, hart- als zingevingsniveau. Het resultaat: in 3 maanden zicht op je herstel of betere balans. Meld je hier aan. Omdat werkgevers ook graag hun mensen weer snel aan het werk hebben bij uitval – uitval kost hen namelijk veel geld – willen zij vaak een bijdrage doen in de kosten.

Haptotherapie

Ben je dringend op zoek naar hulp bij langdurige vermoeidheid, stress of burnout, en wil je voor losse sessies gaan, blijf dan niet langer twijfelen en laat me je helpen met haptotherapie om dichter bij je gevoel te komen, en zo je rust en energie weer te hervinden.

Miniworkshop Talenten

Ben je meer gericht op de toekomst en wil je helderheid over jouw richting? Laat dan weten dat je interesse hebt in een miniworkshop Talentenspel: bij drie deelnemers plan ik weer een datum.

Vrouw (56 jr – over het Talentenspel)
Dankzij het spelen van dit spel is het is nu glashelder voor mij dat een beter evenwicht tussen mijn prioriteiten ten goede komt aan mijn dagelijkse “goed voelen en genieten” en daarmee ook aan werk en relaties. Dit geeft me meer rust en vertrouwen, meer een gevoel van controle dan van geleefd worden.

Open Avond

En tot slot, ben je van harte welkom op de open avond van 11 september, en als je niet zo lang wilt wachten, en voor de zomer al je gevoel van flow en energie wilt hervinden, dan is dit misschien handig voor je: Twee keer per maand verloot ik een GRATIS “Leef-je-hart-Scan”. In een half uur krijg je zicht op de mogelijkheden hoe je je probleem kunt aanpakken, en ontdek je wat jouw eerstvolgende stap op weg naar de vervulling van jouw verlangen is, of het nou rust, hernieuwde energie of een gevoel van richting voor de toekomst is. Wellicht is een van die twee gratis sessies net voor jou, als je je NU opgeeft!

Voel je vrij om even te bellen (0495-586975), of te mailen.