Hoe stilstaan bij jezelf en de dingen die je lastig en moeilijk vindt, je helpt om ruimte te maken voor je enthousiasme en passie

De herfst is inmiddels ver gevorderd. Alle mooie kleuren vervagen tot meer grijs tinten, en de storm van de afgelopen dagen heeft aardig geholpen om het blad van de bomen te naar beneden te laten dwarrelen. De natuur bereidt zich langzamerhand voor op haar winterslaap, om in de onzichtbaarheid onder de grond haar wortels te sterken, en binnen haar bast knopvorming in gang te zetten. Tijd om even niets te hoeven, te ont-moet-en! En hoe zit het met jou? Volg je de seizoenen en maak je ook tijd om wat af te schakelen en meer naar binnen te gaan? Of blijf je op hetzelfde tempo doorwerken, en hoe is dat dan voor jou?

Naar binnen keren en je wortels sterken… Voor jezelf eens stilstaan bij waar je staat, met je naasten uitwisselen waar je moeite mee hebt, wat jou belemmert om de vervulling van je verlangens in gang te zetten.

Hoe zou het zijn als je precies wist je wie je bent?

Precies weten wie je bent…zou dat geen rust geven? En hoe zou het zijn als je precies weet hoe je vanuit dat besef jouw leven vorm zou kunnen geven? Kun je je voorstellen dat ‘weten wie je bent’, en jezelf ont-moeten, zodat je ware mooie zelf naar buiten komt, je helpt om meer balans te vinden in jouw leven, om makkelijker vorm te kunnen geven aan alle taken, wensen en verlangens die er in jouw leven zijn?

Wat belemmert jou om je verlangens te vervullen?

ont-moet je zelf: je verlangens invullen

Ik merk vaak dat vrouwen door de drukte van de dagelijkse dingen die op hen afkomen, helemaal vergeten ruimte voor zichzelf te nemen. Dat heb ik zelf ook ondervonden in de tijd dat ik een burn-out had. Ik zie dat vrouwen daardoor ook weinig rust hebben om te kijken wat hen belemmert om hun verlangens te vervullen; om met zachtheid te kijken naar de dingen die in je leven niet zo gelopen zijn als je had gehoopt, of die je veel pijn hebben bezorgd; om aandacht te besteden aan emoties als verdriet, teleurstelling en boosheid die je liever niet wil voelen, maar die wel nog remmend werken op het vervullen van jouw verlangens, en remmend zijn op het enthousiasme dat je oorspronkelijk voor je vak had. Stilstaan bij wát jou in de weg staat, bij wáarmee je jezelf belemmert, is de 2e stap in mijn stappenplan dat ik in de workshop van 14 januari met jullie wil delen. En om je er nog even aan te herinneren: als je je voor 8 december inschrijft voor de WORKSHOP, betaal je slechts 30 euro voor deelname, dat is 40% korting!

Ont-moet je zelf: jouw mooie zelf!

Ik gun het je zo dat je een manier vindt om telkens dat lijntje naar jouw verlangen en de vervulling van jouw potentieel weer te hervinden. Wil je mij eerst eens ontmoeten, en wat meer horen over mijn werkwijze met het 7 stappenplan? Dan kan dat ook! De GRATIS OPEN AVOND “Ont-moet jezelf: jouw mooie zelf!” in mijn praktijk van aanstaande maandag biedt je daartoe alle mogelijkheid. Dan kun je even tot rust komen bij een lekkere kop thee of koffie en ondertussen eens stil staan bij wat jou in de weg staat om je passie in je werk vast te houden. Laat je het me even weten dat je komt via het contactformulier onder de informatie over de open avond?!

Wat is jouw waarde?ont-moet jezelf: je eigen waarde!

Ik geloof dat vrouwen zich veel bewuster kunnen worden van de waarde van hun eigen bijdrage aan de wereld en de maatschappij,  in elke minuut, op elk moment van de dag, bij alles wat ze doen. En dat ze daar veel gelukkiger van worden en een betere balans tussen werk en privé mee bereiken!

Anne zelf:
Op de open avond kun je gewoon uit nieuwsgierigheid eens een kijkje komen nemen. Geen verplichtingen, gewoon kijken of de praktijk je aanspreekt en of je een klik vindt met mij. En een eerste tip meekrijgen, waardoor je meer zicht op jezelf krijgt. Iedereen kan binnenlopen, wel fijn als je je even aanmeldt via het contactformulier.

 

 

REAGEREN

Wil je op deze blog reageren? Dat kan! geef je reactie direct onder de blog (dan kan een ander er ook van leren!) of stuur een mailtje alleen naar mij.