Je verlangen biedt je een rode draad om van chaos en drukte naar focus in je enthousiasme te komen

Verlangen!

Wauw, kun je je nog herinneren hoe het was om vol verwachting uit te kijken naar pakjesavond, naar je schoen, naar wat je zou krijgen, en of je verlangens vervuld zouden worden?! En als je zelf kinderen hebt, zie je dat dan nu ook weer terug bij je eigen kinderen? Al zijn onze oudste dochters inmiddels twintig, de schoen moet nog steeds worden gezet en vol verwachting klopt hun hart! Heerlijk, om zo naar iets te kunnen verlangen. Dat geeft je energie, en een lijntje naar de toekomst! Want verlangens horen niet alleen bij Sinterklaas, maar kunnen een leidraad zijn in ons leven. Verlangens geven hoop, en geven de richting aan waar we onze energie heen kunnen leiden.

Drukte…

Verlangen Het is vaak een eye-opener als ik cliënten vraag naar hun verlangen, naar wat ze zo graag zouden willen bereiken: vaak zitten we zo vast in ons probleem of onze drukte dat we niet meer in staat zijn om vooruit te kijken, en diep naar binnen te voelen, wat we eigenlijk willen. En als kind vonden we dat meestal geen probleem, zeker niet als het kadootjes betrof!

Verlangen!!

Verlangen is onze richtinggevende inspirator om nieuwe acties in gang te zetten. Van binnen uit, vanuit onze eigen bron, en dat voelt heel anders dan dat je je acties in gang zet door te reageren op alles wat van buiten op je afkomt. De tijd nemen om je verlangen weer te laten opborrelen is dan ook een essentieel onderdeel in het vorm geven van je leven, in alle drukte van privé-activiteiten en werkgerelateerde acties: ‘YOUR wish is your command!’

Dromen over je verlangen

Nieuwsgierig?

Word je nieuwsgierig naar hoe JIJ ZELF meer richting kunt geven aan je leven? Door te durven dromen van je verlangen? Zodat je weet waar je heen wilt, en daardoor makkelijker balans kunt vinden tussen alle dingen die je in je leven moet en wilt doen? Waardoor je makkelijker keuzes kunt gaan maken tussen ‘wat wel’ en ‘wat niet’? Dan wacht niet langer! en geef je voor 8 december nog op voor de komende workshop van 14 januari 2016.

7 Stappen naar rust en het vervullen van je verlangens

In deze workshop leg ik je uit welke 7 stappen er nodig zijn om meer rust te vinden in de verdeling van werk en privé, en toch je verlangens te vervullen en al je enthousiasme een plek te geven, zodat lukt wat jij zo graag wilt! Ik geef dan niet alleen uitleg van de 7 stappen, maar ik laat je ook middels ervaringsoefeningen ontdekken hoe je gevoel en je emoties daarbij een belangrijke hulpmiddel kunnen zijn om je leven vorm te geven, om gewoon lekkerder te kunnen leven!

Kom jij ook?!

Anne WorkshopKom jij ook naar de Workshop? Ik heb er in ieder geval weer reuze zin in. Twijfel je nog? Bekijk dan dit filmpje en schrijf je daarna in….vóór 8 december, want daarna wordt de toegangsprijs verhoogd naar 40 euro, en als je je pas na 24 december opgeeft, dan betaal je de volledige prijs van 50 euro.

 

REAGEREN

Wil je op deze blog reageren? Dat kan! geef je reactie direct onder de blog (dan kan een ander er ook van leren!) of stuur een mailtje alleen naar mij.

AANMELDEN WORKSHOP

Wil je gebruik maken van de korting? Meld je dan aan voor 8 december!