En hoe mijn 7 stappenplan jou daar NU mee verder kan helpen

Een nieuw jaar! Ik ga in 2016 nog meer voor mijn eigen rust kiezen, om van daaruit de dingen in actie te zetten die ik zelf echt graag wil. En jij? Heb jij een voornemen? Ik weet van heel veel van mijn cliënten dat ze heel graag van hun stress af willen komen, en minstens  beter ermee om willen leren gaan. En dat is niet gek, in een maatschappij waarin er van alles ‘moet’, verwacht wordt, en van alles in een hoog tempo op je afkomt, dan vergeet je wel eens voor jezelf te kiezen.

Structuur en gevoel

Het is heerlijk als je dan voor jezelf een structuur hebt die je helpt om je rust weer op te pakken en van daaruit weer nieuwe wegen in te slaan en nieuwe acties te ondernemen. Mijn 7 stappen helpen me daar steeds bij, ze geven me een concrete structuur, waarop ik kan teruggrijpen als ik het even niet meer weet.
En door telkens weer mijn gevoel centraal te stellen, in contact met mezelf cq. mijn eigen basis te zijn, en me bewust te zijn van hoe het met mezelf is, zoals ik me dat dankzij de haptonomie heb eigengemaakt, lukt het me steeds meer om echt mijn eigen leven te leiden.

Tijd om te genieten

En dat voelt heerlijk, en het geeft me energie om te genieten van het leven. Dat gun ik echt iedereen, om met concrete stappen te bereiken dat je meer tijd voor jezelf ervaart.  Zou jou dat ook heerlijk lijken? Ik bied je donderdag 14 januari as. tijdens mijn workshop weer de mogelijkheid om met mijn 7 stappenplan kennis te maken en daarbij te ervaren hoe je gevoel je helpt om dichter bij jezelf te staan.

Hoe zou het voor jou zijn als je ook meer tijd en energie kunt vrijmaken voor de dingen die je echt wilt?

Dit is wat het je oplevert als je meedoet aan de workshop:

  • Je leert mijn structuur kennen die je zelf kan gaan toepassen op je eigen leven, zodat je meer rust in kan gaan bouwen, meer zeggenschap over je eigen leven krijgt en daardoor meer tijd overhoudt voor alle leuke dingen die je wilt doen.
  • Je gaat in de workshop ervaren hoe het in jouw lijf voelt als er stress is, en wat je kan helpen om dan weer tot rust te komen, en je rust in stressvolle omstandigheden te behouden.
  • Je wordt je bewust van de invloed van je omgeving en anderen om je heen op jouw rust, zodat je leert goed voor je eigen rust te zorgen, waardoor je meer tijd voor de juiste dingen overhoudt.
  • Na afloop van de workshop voel je je al rustiger en blijer, doordat je de drukte van je leven met anderen hebt kunnen delen: anderen die naar het zelfde op zoek zijn: meer rust en  tijd in hun leven.
  • Je krijgt weer nieuwe energie en hoop, doordat het stappenplan je handvaten geeft om je dagelijks werk- en gezinsleven anders vorm te geven, zodat er meer rust ontstaat en meer tijd om te genieten van wat er allemaal al is.
  • De deelneemsters aan de workshop krijgen het super  aantrekkelijke aanbod om  met 20% korting voor langere tijd begeleid te worden in het veranderen van hun levensstijl, zodat ze meer tijd overhouden in hun drukke leven met werk- en privéverplichtingen. Dit aanbod is alleen geldig voor deelneemsters aan de workshop.

Dus grijp je kans, neem NU de eerste stap om meer tijd en energie voor jezelf vrij te maken, en schrijf je meteen in. Een deelneemster van een vorige workshop gaf aan dat ze zich door de workshop ging beseffen dat ze veel meer tijd voor zichzelf moest gaan nemen, en haar tijd beter kon gaan indelen, waardoor haar vrije tijd ook echt haar vrije tijd was geworden. En een andere deelneemster schreef me: “nu heb ik meegekregen dat ik innerlijke rust zelf kan maken, en prikkels kan uitschakelen, een verademing. Tijd voor mezelf door doodgewoon te pakken en doen wat lekker voelt.” Dat is wat de workshop je zou kunnen brengen.

Wil je meer weten over wat we precies gaan doen in de workshop? Kijk dan voor verdere informatie op de website.

Helaas is de vroegboekkorting inmiddels verlopen, maar ik vind het echt inspirerend om met een volle groep te werken; de deelneemsters vinden dat ook altijd het inspirerende van de workshops. Daarom bied ik je de mogelijkheid om een vriendin mee te nemen met 20% korting op de entreeprijs van € 50,=.

7 stappen en je gevoel

7 Stappen als structuur om je dichter bij jezelf te brengen, en je gevoel als centraal ijkpunt (meer weten over haptotherapie?), beiden helpen je om meer rust te gaan ervaren en daardoor meer tijd over te hebben om te genieten.

De waarde van wat je allemaal doet

je waarde zienAls je daarmee actief aan de slag gaat, word je je ook bewuster van de waarde van alles wat je doet. Ik geloof echt dat als we beter onze eigen waarde zien, voelen en erkennen, dat we dan veel meer plezier en geluk gaan ervaren.

En hoe denk jij daarover? Besef je ook de waarde van wat je allemaal al doet?

Sta eens even stil bij wat jij allemaal doet, in je huishouden, in het grootbrengen van je kinderen, of in het vervullen van andere zorgtaken, mantelzorg, of al die energie die jij in je werk stopt, om ook een mooiere wereld voor elkaar te brengen.

Geloof in de waarde van wat jij allemaal doet, helpt je zó om de energie te vinden voor je acties. Heb je er moeite mee om daarin te geloven? Inspiratie opdoen samen met anderen heeft mij daarbij echt geholpen. Zou het niet heerlijk zijn daar een hulpje bij te krijgen? Of er minstens een structuur voor aangeboden te krijgen, zodat je beter weet wat je kunt doen om die balans in je leven werkelijk te bereiken…..ik weet dat jullie allemaal zo verlangen naar meer tijd voor leuke dingen in je drukke leven, zodat je meer van het leven kunt genieten, dat is wat cliënten steeds weer teruggeven!

Hoe zou het zijn als je een goede structuur had, en je bijvoorbeeld:

  • Eindelijk eens die rommelige kasten opruimt die je heel veel energie kosten, zonder het gevoel dat je eigenlijk wat anders had moeten doen.
  • Eindelijk dat uurtje vindt om rustig op de bank een tijdschrift te lezen met een lekker kopje thee, de tijd helemaal aan je zelf?
  • Eindelijk  de tijd neemt om die lekkere wandeling te maken die je al weken in je hoofd hebt?
  • Eindelijk de tijd vindt om even stil te staan bij de juiste balans tussen privé en werk?

In actie komen vanuit je kracht!

De 6e stap van mijn stappenplan voor druk bezette vrouwen om uit de stress te komen en meer balans tussen werk en privé te krijgen, is in actie komen om zelf je leven naar je eigen verlangens in te richten, bijvoorbeeld door alleen al eens even tijdens je werk de tijd voor jezelf te nemen om even een halve minuut naar buiten te kijken hoe mooi de zon schijnt en daarvan te genieten. En elke eerste kleine stap is er één! Dus kom je laten inspireren door de workshop van 14 januari, waarin je jouw moeite om een eerste stap te zetten met anderen kunt delen.
Misschien is dat wel de grootste belemmering in het leven van je potentie, in het kunnen opgaan in je enthousiasme, in het op een prettige manier combineren van je werk en privéleven: de stap nemen om zelf in actie te komen, vanuit je eigen kracht! Ik hoop je de 14e in de workshop te zien!

Herma (55 jr – na afloop van de vorige workshop)

Ik was nieuwsgierig naar de haptonomie en op zoek naar manieren om meer rust te vinden. Ik heb Anne tijdens de workshop als een betrokken, initiatiefrijke en goede luisteraar ervaren, waardoor ik me besefte dat ik zelf keuzes moet maken. Bijv. of ik besluit in de avond door te werken of niet. Deze gedachte helpt me nu soms om mezelf toe te staan een avond te luieren terwijl ik nog veel werk heb te doen.

 

Voor mij was deze quVanuit je krachtote daarin een mooie stimulans! De bron van de quote is onbekend, het mooie plaatje is van Joan Bieger (www.zichtbareonderneemster.nl).

 

 

REAGEREN

Wil je op deze blog reageren? Dat kan! geef je reactie direct onder de blog (dan kan een ander er ook van leren!) of stuur een mailtje alleen naar mij.”

 

Neem iemand mee!

Had je het filmpje over de workshop al gezien op Facebook of YouTube? Hier kun je ze alsnog bekijken! De vroegboekdata die ik in de filmpjes noem zijn al verlopen, maar je kunt je nog steeds inschrijven, en als je een vriendin meeneemt, mag zij met 20% korting meedoen aan de workshop: voor 40 euro!

film workshop1