In mijn vorige Ann-E-zine kondigde ik het al aan: dinsdag 17 mei houd ik een lezing over Haptotherapie, stress en burn-out met de titel:

Leef meer je eigen leven

Leef meer je eigen leven!

Kom alles te weten over Haptotherapie, stress en burn-out

Datum: 17 mei 2016

Waar: Sportcafé De Bron

Maaslandlaan 3, Weert

Aanvang: 19.30 uur

Gratis toegang bij Lezing

Nu wil ik je er nog even aan herinneren: ik bied je de kans om GRATIS een eerste stap te zetten op weg naar een relaxter leven: gewoon eens horen hoe JOUW gevoel JOU zou kunnen helpen om meer balans in je leven te brengen. Zonde om die kans voorbij te laten gaan toch?!

Hoor jij – net als ik! – ook bij al die vrouwen die het zo druk hebben, en voortdurend het gevoel hebben dat ze nog van alles moeten doen, en aan zichzelf voorbij lopen, en daardoor uit zichzelf niet de tijd nemen om meer rust in te bouwen, en die dus nog meer een gevoel van ‘druk-druk-druk’ opbouwen? Dan nodig ik je uit om samen met mij een stap te zetten naar meer ‘rust en relax’!

Aanmelden lezing

Druk-druk-druk

Ook ik ken dat gevoel van druk-druk-druk en onvoldoende tijd nemen voor mezelf, gedreven door mijn enthousiasme voor mijn werk. Maar door telkens weer stil te staan bij mijn eigen gevoel, me bewust te worden van wat mijn gevoel me aangeeft, weet ik de druk gelukkig steeds meer buiten de deur te houden, en mijn eigen rust steeds makkelijker weer op te pakken. Dat is genieten!

Zou het niet heerlijk zijn als jij ook de tools in handen hebt om wat te doen aan je stress niveau? En vanuit je stress naar een ontspannen en relaxt leven kan groeien. Dat is waar ik dagelijks mijn cliënten mee help: meer ontspannen en met meer respect voor jezelf vorm geven aan je dag en je leven, zodat stress minder met je op de loop gaat. De essentie:

  • je meer bewust worden van je gevoel (dat je gevoel hebt!)
  • je meer bewust worden van het belang/de waarde van contact met de mensen om je heen
  • kunnen voelen wat je lichaam je aangeeft (bijv. heb ik (nog) contact met mijn voeten, voel ik (nog) dat ik ondersteund wordt door de zitting van mijn stoel, hoe gaat mijn adem eigenlijk op dit moment, zit ik met mijn hoofd “in mijn PC, etc. etc., en vooral wat doet dat dan met mij?!)
  • met die signalen iets doen, zodat je betere keuzes maakt in de drukte van alle dag. En vooral ook: ontdekken wat je in eigenlijk in de weg staat om te voelen.

Als je je dat bewust wordt, is de weg naar meer ontspanning in je leven ge-opend, naar meer genieten, beter met je tijd om kunnen gaan, meer leven zoals jij het wilt, in plaats van zoals de wereld om je heen verwacht dat jij leeft.

Tijdens de lezing:

  • Laat ik je al ervaren hoe je meer bij je rust kan komen en hoe anderen je daarbij kunnen helpen. De entree is gratis, dus dat kan je niet in de weg staan om je eerste stap naar meer rust te zetten!
  • Bied ik oefeningen aan die je thuis of op je werk ook al kan toepassen om bij te komen na een druk of stressvol moment. Elke keer merk ik dat mensen het heerlijk vinden om zo met begeleiding en samen met elkaar tot rust te komen en ontspanning te vinden, en dat ze er weer energie van krijgen.
  • Ga ik je meer vertellen over Haptotherapie aan de hand van 9 belangrijke thema’s, die je helpen steeds meer JE EIGEN LEVEN TE LEVEN en je leven naar je eigen hand te zetten! Die je helpen steeds makkelijker met stress om te gaan en steeds meer ontspannen en relaxt te leven, zodat je makkelijker alle bordjes hoog kunt houden zonder in de stress te schieten.
  • Zal ik een aantrekkelijk aanbod doen voor deelname aan het Ont-Stress-Event dat ik op 4 juni a.s. organiseer. Tijdens dit Event gaan we een hele dag aan de slag met ervaringsoefeningen en structuren om meer rust en relax in je leven in te bouwen.

Je gevoel

Als je begrijpt welke waarde je gevoel heeft bij het vormgeven van je handelen in het dagelijks leven, wordt het veel makkelijker om je ontspanning te vinden in de drukte van alle dag. Dan krijg je weer energie om alles weer met plezier te doen.

Weer energie voelen

Hoe zou het voor jou zijn om die energie en dat plezier weer te voelen?! Wil je ook meer weten over wat Haptotherapie voor JOU kan betekenen, en hoe het je kan helpen je stress aan te pakken of uit een burn-out te komen? Wacht dan niet langer, neem je eerste stap en kom naar de lezing die ik op dinsdag 17 mei houd in Sportcafé De Bron in Weert.

Aanmelden lezing

Je kunt je ook meteen al aanmelden voor mijn Ont-Stress-Event op 4 juni a.s.