Over hoe je meer tijd overhoudt door je leven organischer in te delen

“Yeah, we mogen weer aan het werk na de zomervakantie???!!!!” Wat doet die zin jou als jij die leest? Heb je er ook weer zin in … of heb je meer het gevoel weer ‘te moeten’? Ben je van de ene dag op de andere opgestart, of heb je meer tijd nodig om er weer in te komen? Meteen al tijd tekort, terwijl je de hele zomer zo lekker van je rust genoot? Of gun je jezelf de ruimte om geleidelijk om te schakelen, ‘organisch werken’, zoals ik dat noem.

De vaart erin

Bij mij duurde het even voor de vaart er echt in zat, en ik had ook als moeder nog andere belangrijke dingen in mijn aandacht: onze jongste dochter gaat op kamers, en ik had de behoefte om daar met alle aandacht bij te zijn: want hoe waardevol is het om dat moment niet te missen, er zelf ook volop van te genieten, van weer een dochter die vol enthousiasme haar eigen pad gaat volgen met opwinding, spanning en alle mooie dingen die te wachten staan. Dat wil je toch niet missen?!!

Dus altijd weer de kunst om de juiste balans te vinden tussen werk en dat wat belangrijk is in je eigen leven. En het voelt heerlijk om daar mijn eigen afwegingen in te kunnen maken, EN om als dat even lastig is mijn ‘tools’ te hebben om mijn weg er weer in te vinden. Het is de kunst om op een organische manier het een met het ander te verbinden.

organisch werkenRuimte voor nieuwe activiteiten

Nu mijn dochter gepakt en gezakt naar Utrecht is vertrokken, heb ik weer ruimte en zin om alle activiteiten voor het komende najaar voor te bereiden. Ik vind het heerlijk om met alle oefeningen die ik zelf in de loop van de jaren heb gedaan bij te dragen aan een meer ontspannen manier van in het leven staan, waarin we privé en werk op een vervullende manier met elkaar kunnen combineren, zodat we er energie van krijgen en er blij van worden. Volgens mij lever je de beste bijdrage aan de wereld door je eigen proces te doen, stil te staan bij hoe je moedig, krachtig en zacht kunt zijn en worden, zodat je steeds krachtiger en zichtbaarder bent. En dan wordt werken en leven heel inspirerend!

Ga jij ook meer organisch werken?

Hoe zou je het vinden als jij ook op een vloeiende manier je privé en werk-leven zou kunnen afwisselen, integreren en vorm geven? Waardoor er weer meer rust en richting ontstaat? Er staan weer volop activiteiten op stapel waarin je de sleutels kunt vinden om dat te bereiken:

  • 3 lezingen liggen in het verschiet – In Weert, Kelpen en Soerendonk kom ik vertellen over Haptotherapie en hoe je je gevoel kunt gebruiken om anders met je stress en alle informatie van buitenaf en verwachtingen van anderen om te gaan. Het voelt bruisend om dat allemaal op de agenda te zien staan!
  • Een Event – Op vrijdag 18 november organiseer ik het EVENT “In 7 stappen naar meer voldoening over je werk!”. Voor de toegang tot dit EVENT zet ik de bloemetjes buiten: omdat het Event tijdens de Week van de Werkstress plaatsvindt, geef ik extra korting, zodat de prijs voor niemand een bezwaar kan zijn om in een veilige en inspirerende groep een stap te nemen om meer relaxed te worden, beter te weten wat je wilt, en met meer plezier aan het werk te zijn. Een dag vol ervaringsoefeningen, uitwisselen van ervaringen, tips en trics wat je op je werk kan doen om energie te behouden.
  • Inloopavonden – En natuurlijk zijn er ook weer Inloop Avonden, waarop je vrij binnen kunt lopen bij mij in de praktijk. De eerste is er al weer aankomende maandag 12 september om 19.00 uur. Kijk op mijn site voor meer informatie!! En geef je even op, leuk als je komt!

Durf het samen te doen!

Ik wesign-1024006_1280et dat het spannend is om zomaar eens binnen te lopen op een Inloop Avond, maar als je even een mailtje stuurt, weet ik al dat je komt, en met een kop koffie of thee erbij voel je je snel op je gemak! We kijken dan samen wat jij op dit moment nodig hebt om voor de komende periode je ontspannen te blijven voelen in je werk of privé, net waar bij jou je moeite ligt. En dan weet je na afloop welke volgende stap je kunt gaan nemen. De mensen die op een inloop avond komen, hebben na afloop altijd een opgelucht gevoel. Het helpt al zo als je je even gehoord voelt!

Ik wens je een fijne opstart en veel inspiratie en plezier in je werk. En super tof als je de stap neemt om je te ontwikkelen, werk minder te leren doen vanuit het ‘moeten’ en meer ‘vanuit eigen beweging en eigen overtuiging’. Schrijf je in voor een van de activiteiten. Hopelijk zie ik je gauw!

Agenda

Inloopavond

Kom voor een kijkje in de praktijk en een gesprek bij de koffie. Toegang GRATIS maandag 12 september 2016

Lezingen

Kom luisteren naar mijn lezing: “Leef meer je eigen leven” op 22 september, 11 oktober of 18 oktober: met een interessante kortingsaanbieding voor deelname aan het Event.

Event

Lees meer over het EVENT “In 7 stappen naar meer voldoening over je werk!” op vrijdag 18 november in de Week van de Werkstress: inspirerend om samen met anderen aan de slag te gaan.

REAGEREN

Wil je op deze blog reageren? Dat kan! geef je reactie direct onder de blog (dan kan een ander er ook van leren!) of stuur een mailtje alleen naar mij.