Door je verhaal met anderen te delen wordt het zoveel makkelijker om tot rust te komen!

Heb jij ondertussen al je goede voornemens opgevolgd en meer rust in je leven ingebouwd? Ik hoop van harte dat je daar een flinke stap in hebt kunnen maken. Vanochtend nam ik mijn momentje rust met een kop koffie voor het raam van onze tuin, en genoot van de zon die op de bomen en struiken scheen, en de kleuren van alle bladeren: de herfst is volop bezig!
Heerlijk om daar echt even van te genieten! Ik realiseerde me ook weer even dat de herfst en winter de jaargetijden zijn om het een stapje rustiger aan te gaan doen, je huis op te lichten met een kaarsje en je weer meer naar binnen te keren, en stil te staan bij hoe het met jezelf is en waar je naar toe wilt.


Even stilstaan,
bij de verschillende seizoenen,
bij de verschillende momenten van je dag
bij waar je zelf staat
bij wie je bent…
…om tot rust te komen

 Tot rust komen! Al gelukt?

Zoals ik al zei: ik hoop van harte dat jij al een stap hebt kunnen maken om meer rust in te bouwen. Dat je voor jezelf de tijd genomen hebt om echt even van de mooie herfstkleuren te genieten. Zo zag ik deze paddestoelen zomaar langs de ringweg in Weert, vlak langs de weg, midden in de drukte. En er stonden er een stuk of dertig, wat een kadootje!

Maar ik hoor van zoveel meeleven met seizoenenmensen dat het zoveel makkelijker gezegd is dan gedaan. Dat het verlangen om meer rust in te bouwen er wel is, maar dat er zoveel dingen op een dag moeten gebeuren en dat ze op hun werk nog zoveel willen bereiken wat allemaal wel voldoening geeft, maar eigenlijk veel te veel is. En dat het daarom zo lastig is om zelf dat moment van rust echt te pakken…

Als je nou toch nog je kans wilt grijpen, om SAMEN MET ANDEREN te ontdekken hoe je de stap makkelijker kunt maken, OM JE RUST WEL MEER TE GAAN NEMEN, dan nodig ik je van harte uit voor de Workshop “Ontspannen blijven, behoud je RUST!” van aanstaande donderdag 15 oktober van 19.00 tot 21.30.

Een workshop met een kleine vertrouwde groep

In deze workshop krijg je de kans:

  • Jouw moeite om rust te vinden te delen met anderen in een veilige kleine groep (max. 10 personen).
  • Stil te staan bij je moeite om een goede balans te vinden tussen rust (zoals in de vakantie) en je werk.
  • Te ervaren hoe je van drukte en onrust dichter bij je rust kunt komen.
  • Ervaringsoefeningen te doen waarin je kunt ontdekken hoe rust en druk op jou inwerken.

Wat gaan we doen?

  • Uitwisselen van ervaringen
  • Stilstaan bij de dynamiek van rust, privé en werk
  • Ervaringsoefeningen die je helpen rust te vinden
  • Ik geef als daar behoefte aan is uitleg over Haptotherapie

Kleine waardevolle attentie

En om je ook na afloop thuis te helpen met het vinden van rust en ontspanning, krijg je als deelneemster aan het eind van de workshop een kleine attentie. Wat… dat blijft nog even een verrassing!

Rust

Aanmelden voor de Workshop

Ik vind het leuk als je komt. Aanmelden kan nog via deze link. En omdat het nog inspirerender is als de groep vol zit, heb ik deze leuke aanbieding voor je: als je je samen met een vriendin opgeeft, krijgt de tweede persoon 25% korting (die kun je natuurlijk samen delen!). En dan heb je ook nog een buddy bij je, zodat de drempel om te komen misschien wat lager is! Er zijn nog een paar plaatsen over, daarvan is er vast een voor jullie bestemd! Ik GUN het je…

Deelneemster vorige workshop:
Nu heb ik meegekregen dat ik innerlijke rust zelf kan maken, en prikkels kan uitschakelen, een verademing. Tijd voor mezelf door doodgewoon te pakken en doen wat lekker voelt. Ik kom nu beter voor mezelf op , waardoor ze beter weten wat ze aan mij hebben.
Anne weet de juiste snaar te raken en de denk/rustmomenten tijdens de Workshop maken veel los, daarbij kreeg iedereen ruim voldoende aandacht. De manier van ernaartoe werken maakte dat het heel goed blijft hangen in mijn beleving.

 

Reageren

Wil je op deze blog reageren? Dat kan! geef je reactie direct hieronder (dan kan een ander er ook van leren!) of stuur een mailtje alleen naar mij.