Loopt het op dit moment niet zo lekker in je leven? Zit je niet lekker in vel?
En weet ook IEDEREEN om jou heen precies wat JIJ moet doen?!
Maar voelt dat niet kloppend voor jou, en heb je wat anders nodig dan de hulp die vrienden en kennissen je bieden?

Hier zijn:

Hulp zoeken TIPS!

 3 TIPS VOOR DE JUISTE HULP IN JOUW SITUATIE

Vaak helpt het om even je verhaal te doen bij een vriendin of familielid. Soms ook luisteren zij wel goed, maar komen ze vervolgens met tips waar je niet op zit te wachten. Of je wilt wel graag tips, maar je kunt ze niet in de praktijk brengen. Of het is gewoon even nodig dat iemand die jou nog niet kent, met je meekijkt.

Tip 1

Als het niet lekker gaat, doe dan eerst eens je verhaal bij een vriendin. Gewoon beginnen met: “ik wil je graag vertellen dat ik niet zo lekker in mijn vel zit”. Zo, dan is de start gemaakt! Het gesprek loopt is dan al op gang, en je vriendin kan vragen: “Hoezo, vertel eens……?” Precies de uitnodiging die je nodig had.

Tip 2

Als je dat nog moeilijk vindt: Dan maak een printje van deze pagina, en laat het aan je vriendin zien. Succes verzekerd!

Tip 3

Lukt het niet om je hart eens te luchten bij een vriendin, wacht dan niet te lang met hulp zoeken. Hoe meer je opkropt, hoe meer je stress en onrust oploopt. Dan duurt het ook weer langer voordat je je problemen opgelost hebt. De meeste mensen die hier in de praktijk komen zijn al heel opgelucht als ze gewoon eens hun verhaal hebben gedaan. En dat iemand luisterde zonder niet passende tips te geven! Dus zoek via een internet een psycholoog, therapeut, haptotherapeut, net degene die jou aanspreekt, en gewoon bellen! Samen kun je er achter komen of je echt even hulp nodig hebt, of dat je het zelf weer aankunt. DAN WEET JE DAT OOK WEER! ……………DOEN!
Kom je er samen op uit dat hulp voor korte tijd even prettig is, nou mooi toch, dan kun je gelijk samen uitzoeken wie of wat jou dan het beste kan helpen. SAMEN WEET JE MEER DAN ALLEEN!

Binnen mijn praktijk zijn er allerlei laagdrempelige mogelijkheden om te ontdekken wat Haptotherapie jou kan bieden. Vul het contactformulier in om hulp bij je keuze te vragen, of kijk bij

 


    Hierbij geef ik toestemming voor toesturen van informatie naar bovenstaand email-adres: (verplicht)